Sunday, November 8, 2009

middle of ................ nowhere i think*sighs*

5 nov 09.. huh minggu ni mingu yg if skali jahat mulut ni nak berkata
minggu 'xde maknenya' huhuh tp xbaik berkata begitu.. istighfar!
huhu maybe preasure sbb exam pn ye.. (harap maaf jika ada kekasaran dlm entry kali ni)
= saya di influence dgn perasaan down n kecewa yg amat hebat...huhuhu...
uia are inventing the exams paper dgn sangat membencikan! kerane ienye sgt susah xhengat!!! dan saya sgt pissed off! =(tp ape ley wat.. redha jela.. dah lepas pun,,

huhu others? ye minggu ni sy sgt pendiam
jd sgt pendiam.. smpi rumate sgt risau dengan keadaan saya.. saya berkurung sajedi bilik... =)tp xpela.. smpi masa nnt.. dia tau la.. =)

well tgh mood melayan catalogue ikea!
sgt ingin mencantikkan bilek yg boring itu!
mau beli conferter baru! harus la mtk ma n yah! =)

sgt suke bilik bwh ni! kalau da kawen saya nak ade bbilik cmni tp cume x bape suke head die je camold style.. tp still suke the interior! love it!

No comments: