Wednesday, August 26, 2009

quote

























woke up at 4.30am.. blur.. bese ar sebab mamai..study pn xhbs lg. owh i'm not a good student..
wonder asal la time tgh down gile2 ni jumper benda2 yg lagi menyakitkan ati ek?? xserik kot. never mind.. see how could i handle it.. well ....let see..*pause*

i gave a *pause*there meaning something wrong..ops i gues the limit..

seb baikla kan bulan pose.. huhu byk2 kan jela bersabar liyana

owh! jumpe quote best ..=)


::Seorang gadis yang menyimpan rasa cinta pada seorang teruna tidak akan bertindak di luar batasan jika ada perasaan malu di hati. Dia percaya, cinta seumpama itu hanya dapat disuburkan melalui ikatan perkahwinan. bahkan cinta and harapan yang tersimpan cuma dia yg tahu.. tetapi jika bukan jodohnya, dia rela memendam rase kepada si teruna,melihat kebahagiaan teruna dan rasa cinta itu satu waktu akan hilang dengan sendirinya bila Allah pertemukan jodohnya dengan teruna lain… sesungguhnya dia merelakan rasa kasih nya berlalu bila dtg yg terbaik utk dirinya::


hurm got point there! =)
owh if i am angry dr 'merepek' kan kat cni.. i will post an angry pix representing my angry mode. kirenye byk main dengan gmbr je. MLS! nak ckp pape! huahua!!!

owh bile saya marah saya jd xbtul (fyi gile membencikan jumper bnd yg menyakitkan ati!) hoho


(and urgh!! asal susah sgt people nak ade sensitivity eh??urgh!! wuteva!!)



"the hardest thing in life is the things that u kept it in silence" - liyana

No comments: